Kaj Øgaard-prisen

Kaj Øgaard Prisen

Kaj Øgaard Prisen er siden 2019 blevet uddelt én gang årligt til en eller flere personer, der har ydet en særlig frivilligindsats rettet mod børn og unge i lokalområdet.

Kaj Øgaard Prisen kan bl.a. gives til en eller flere personer, der:

  • har ydet en særlig indsats for foreningen eller fællesskaber i klubben
  • er lykkes med nye initiativer og projekter til gavn for børn og unge i foreningen
  • har gennemført eller etableret nye events i lokalområdet
  • har nået særlige resultater  


Udover æren består prisen af et gavekort på 2.500 kroner efter prismodtagerens eget valg. Bestyrelsen kan i særlige tilfælde dispensere fra dette beløb, f.eks. hvis der er flere prismodtagere.


Historien om Kaj Øgaard Prisen

Kaj Øgaard Sørensens var gennem hele sit liv  dybt engageret som frivillig i sportens verden. I særdeleshed i Hareskovby som stifter af Hareskov IF i 1941 og som fodboldtræner af børn og unge gennem 48 år.

Derudover var han initiativtager til mange andre fritidstilbud for kommunens børn og unge. Han var som menneske meget beskeden og alligevel utrolig generøs over for sine medmennesker. (Læs mere om Kaj Øgaard) https://da.wikipedia.org/wiki/...

Kaj Øgaard donerede ved sin død i 2017 et beløb til Hareskov IF Fodbold. Det var hans ønske at beløbet skulle bruges til at støtte foreningens arbejde for børn og unge i lokalområdet, HIF’s bestyrelse har på den baggrund besluttet at stifte Kaj Øgaard Prisen. 

Modtagere af Kai Øgaard-prisen

2023: Birger Jensen (træner piger 2012)


2022: Kasper Hoff (træner drenge 2008/09)


2021: Ann Christina Oliveira-Borg (træner piger 07/08) 


2020: Michael Markussen (træner for drenge årgang 2013 og 2015)