Skovens venner - HIF fanklub

Skovens Venner

Hvis du ønsker at være en del af Hareskov IF, men ikke har en aktiv rolle i klubben, så er vores fan- og støtteforening ”Skovens Venner” noget for dig.

Det er en mulighed for at du som tidligere spillere eller ledere kan bevarer kontakten til klubben, selvom du ikke længere er aktiv.

Det kan være pga karrierestop, under efterskoleophold, under udlandsophold eller i andre perioder hvor man ikke ønsker at opretholde et normalt medlemskab.

Som medlem af ”Skovens venner” har du adgang til klubbens kommunikations platform (pt. Holdsport) og kan derfor modtage nyheder og beskeder om aktiviteter der kunne være af interesse for dig.

Det giver klubben mulighed for at holde kontakt til personer som har en interesse for klubben, og kan gøre vejen kortere til at du igen kan have en aktiv rolle i klubben – som spiller, leder, sponsor eller frivillig hjælper.

Er du ikke medlem i forvejen, så indmelder du dig på normal vis via ”Ny spiller” og du vælger holdet ”Skovens venner”. Er du allerede medlem af HIF, men ønsker at overgå til ”Skovens venner” så kontakter du klubbens ledelse for at flytte hold.

Det er gratis at være medlem af ”Skovens venner”.